PEMERIKSAAN KERETA TERPAKAI

Selamat datang ke servis terbaru dari kami..

 

Disebabkan ramai pelanggan kami yang terpaksa habis ribuan ringgit akibat membeli kereta terpakai yang rosak, kami menawarkan satu solusi baru untuk anda. Mahukah anda sekiranya kereta idaman anda di periksa dahulu dan ada tahu anggaran nilai yang perlu anda bayar untuk dibaiki sekiranya anda membeli kereta tersebut?..

Dengan cara ini anda dapat mengurangkan risiko di tipu penjual kereta. Malah mungkin dapat menjimatkan ribuan ringgit anda habis hanya semata-mata untuk membaiki semula kereta yang sudah anda beli itu..

Memang kita akui bahawa kereta terpakai mempunyai nilai yang rendah berbanding kereta baru, tapi perlu diingat kita mesti mengambil kira juga kos pembaikkan kereta tersebut. Jangan nanti sudah dapat kereta idaman tetapi tersadai pula di tempat letak kereta anda. Kita faham bukan semua orang tahu bagaimana untuk periksa kenderaan, tambahan pula ketika membeli kereta nampak seperti baru. Semua tempat dicuci, seolah tiada cacat cela di kereta. 

Oleh itu, kami di pomen2u mengambil inisiatif untuk memberi peluang kepada bakal pemilik kereta itu tahu keadaan sebenar kereta yang bakal di beli. Bukan hanya melihat dari luaran yang indah, tp menilai dari pandangan profesional samada kereta tersebut berbaloi atau tidak untuk dibeli..

Di negara luar, perkhidmatan seperti ini adalah tidak asing lagi bagi mereka. Sebelum membeli kereta tersebut mereka akan mendapat nasihat pakar tentang keadaan kereta tersebut. Oleh itu, risiko untuk "TERTIPU" adalah kurang.  Kita bukan beli benda untuk dipakai sementara, pinjaman pun sehingga 9 tahun sekarang. 

Jadi lebih baik ambil langkah selamat dari menyesal di kemudian seperti kata omputih better safe than sorry. Jangan disebabkan kegairahan kita untuk membeli kereta menyebabkan kita menyesal di kemudian hari..

Okay demi memastikan anda mendapat yang terbaik dari kami, kami telah mendapat perundingan dari luar negara tentang apa yang perlu di periksa dalam menyenarai 'inspection list' yang kami gunakan. 

Pemeriksaan ini akan dijalankan secara holistik dan merangkumi kategori seperti berikut Luaran Kereta, Tayar, Dalaman Kereta, 'Underhood' dan 'Road test'. Ini akan membantu memberi pemeriksaan yang lebih teliti dalam menilai kereta yang bakal anda beli.

Setelah selesai proses penilaian kami akan memberi laporan terhadap kereta yang bakal di beli itu. Samada kereta tersebut berisiko atau pun berbaloi untuk di beli. Dengan laporan tersebut juga anda dapat meminta penjual kereta tersebut membaiki kerosakan tersebut atau memberi discount kepada anda..

Macamana nak buat tempahan?.. Ok clik ja button tempahan untuk membuat tempahan.. kalau susah terus sahaja whatsapp customer servis kami di talian 0169611669.

Owh yaa untuk harga perkhidmatan kami hanya dari                                          

                                                                                                                            bagi kawasan Pulau Pinang

Dengan Tempoh masa terhad ini, anda juga akan menikmati voucher servis kereta bernilai RM 20 untuk servis kereta anda di pomen2u.

Bagi kawasan lain selain dari Pulau, akan dikenakan surchange bahan api n tol. Perkhidmatan ini juga terhad di Pulau Pinang sahaja. Walau bagaimana pun untuk Perlis dan Kuala Lumpur akan di buka dalam masa terdekat.

 

BERSEDIA untuk tempahan?..click butang di atas untuk terus berhubung dengan kami.
 

RM 99