About Us

Pomen2u bertujuan untuk memudahkan hidup anda, kita sedia maklum di zaman yang semakin mencabar ini, kebanyakkan kita terlalu sibuk berkerja. Oleh yang demikian membuat kami terfikir untuk memudahkan hidup anda, menjimatkan masa anda, disamping memberi nilai tambah dalam kehidupan anda.

Servis kami merangkumi anda tidak perlu lagi ke bengkel kereta dan menunggu sehingga 1 @ 2 jam hanya untuk servis kereta anda. Dengan perkhidmatan kami anda boleh duduk di pejabat atau menonton tv di rumah bersama keluarga, sementara kami melakukan servis ke atas kereta anda.

Bagi menjamin kualiti kerja dan memastikan anda menerima yang terbaik dengan harga yang berpatutan, kami hanya menggunakan minyak enjin buatan German, HC synthese (bersamaan dengan fully synthetic) dan dengan perbatuan sehingga 10,000km untuk setiap servis.

Selain dari melakukan servis minyak enjin, kami juga boleh dan mampu melakukan sebarang kerja pembaikkan lain bagi kereta anda.

Kami berharap perkhidmatan kami, dapat memudahkan hidup anda dan memberi masa berkualiti untuk anda bersama keluarga atau melakukan aktiviti yang anda sukai.

Perlukan Bantuan? Hubungi Kami Sekarang